Σχετικά με εμάς

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας:

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε προϊόντα και υπηρεσίες εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων.
Τα 25 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία κουφωμάτων και των μεταλλικών κατασκευών, επέτρεψαν στην
Elmas να καθιερωθεί ως μια σύγχρονη κατασκευαστική εταιρία με υψηλής ποιότητας προιόντα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών, παρά το νεαρό της ηλικίας της!

Γνωρίζουμε ότι ο κάθε πελάτης έχει ξεχωριστές ανάγκες και δεσμευόμαστε να δουλέψουμε μαζί ώστε να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις σας και να παραδώσουμε λύσεις και προϊόντα που θα  ταιριάζουν στις προσδοκίες σας!

Οι καλές σχέσεις και οι ευχαριστημένοι πελάτες, είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη εταιρεία και έχουμε υποχρέωση να το πετύχουμε και να το διατηρήσουμε στις συνεργασίες μας!

 

Eξαιρετική ποιότητα υλικών

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται με στόχο την ορθολογικότερη χρήση φυσικών πόρων και ενέργειας ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψουμε τις απλές καθημερινές σας ανάγκες!

Τα κουφώματά μας με τις ιδιότητες της θερμομόνωσης και της ηχομόνωσης είναι κατάλληλα ώστε να μην ανησυχείσετε ποτέ πια για απώλειες και υψηλούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ οι κατασκεύες αλουμινίου και σιδήρου είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και δε θα έχετε ποτέ ξανά άγχος στις φυσικές καταστροφές, όπως είναι οι σεισμοί και οι πυρκαγιές! 

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους!

0 +
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Ολοκληρωμένα έργα
el